koira.jpg

Koira rakastaa tosi paljon ainakin meillä, kun on lumet sulamassa. Se ei taida oikein tykätä siitä kylmästä, varsinkaan tassuissa, joka kyllä helpotti hieman kun me hankittiin sille omat tossut. Nyt kuitenkin kun kevät alkaa häämöttää, ja se pääsee kävelemään taas tuolla "kuivalla" maalla, on se niin innoissaan että...

Ainoo ikävämpi puoli on vaan se, että toi meidän koira on tosi himona noihin ruohoihin, ja varsinkin kun se talven jälkeen pääsee niiden kimppuun, niin sitä ei saa oikein vetämälläkään pois niiden kimpusta. Ja sitten se syö ja jätystää niitä niin paljon, että helposti seurauksena on oksennus jossakin kohtaa päivää. Ei kiva, varsinkaan jos se tulee sisällä!

Oon yrittänyt hieman hillitä sitä noiden ruohotupsujen kanssa, mutta täytyyhän sen nyt vähän antaa niistä nauttia. Ei kuitenkaan liikaa, sillä siitä tulee ongelmia.

Muutenkin sen kävelyinto on nyt taas ihan eri tasolla kuin vaikka tammikuussa, ja meidän täytyykin pidentää lenkkien pituuksia taas kunnolla, kun tuota energiaa alkaa noin paljon olemaan. Tekee hyvää mullekkin, joten siinä mielessä ei valittamista. En nyt itekkään niin välitä liikkua pidempiä aikoja ulkona talvisin. En oo mikään talvi-ihminen jos totta puhutaan itsekkään.

Muuten oon yrittänyt keksiä jotakin hauskaa peliä ton koirulin kanssa näin kevääksi. Onko teillä jollain jotain hyviä ideoita hauskoista leikeistä ja peleistä, joita voisi pelata turvallisesti ja mieluiten ulkona tuollaisen noin 30 kiloisen koiran kanssa. Vinkkejä ja ideoita otetaan mielelään vastaan!