Viikonloppuna ahkeroin pariinkin vaihtoon kortit. Sannalle lähti 18 korttia vapailla aiheilla ja Hilulle laitoin kahdeksan korttia. Kumpienkin pitäisi olla jo perillä, niin voin ne julkaista. Eilen tein pitkästä aikaa myös onnittelukortteja.

Sannan kanssa meillä oli pari viikkoa takaperin 18 kortin vaihto ja nyt otettiin uusi kierros. Korttien aiheita ei ollut taaskaan mitenkään rajattu, joten minun korttini ovat hyvinkin vintage-henkisiä. Sannan kortit sain myös jo viikolla ja niistä kuvat löytyvät tuossa sivupalkissa olevassa Saadut ATC-kortit -sivustolla.

kortit.jpg

Hilun kanssa meillä oli aiheina vintage (2kpl) ja postimerkki (2kpl) sekä yhdet kortit aiheilla kissa, vauva, keiju ja auto. Sain muistaakseni Siniltä blogiarvontavoittona postimerkkejä, niitä on ollut kiva käyttää korteissa. Harmittaa kun luovuin omistani. Vikeltä saamani postileimat ovat jo loppu, mutta hän on luvannut laittaa minulle niitä lisää seuraavan vaihdon kylkiäisenä. Hilun kortteja on ole vielä saanut, mutta laitan niistä sitten kuvan tuohon sivulle, mihin muutkin saadut kortit.

Tavallisia onnittelukorttejakin olen tehnyt pitkästä aikaa. Huomasin, että elokuussa muutama ystävä täyttää vuosia eikä heille ole kortteja. Yleensähän teen pitemmäksi aikaa kortit kerralla valmiiksi. Olen blogeissa ihastellut muiden kortteja ja nyt koitin itsekin vähän samaa tyyliä. Materiaalini ovat rajoitetut, mutta mielestäni ihan kivat kortit sain aikaiseksi.

 

Minulta on tainnut jäädä julkaisematta siskoni miehelle mennyt kortti. Tein sen jo aikaisemmin, mutta synttärit olivat vasta nyt. Kortti on 3D-tekniikalla tehty ja ihan kiva, vaikkei ehkä kovin miesmäinen.

 

Yksi vauvakorttikin on jäänyt esittelemättä. Juuri tutkailinkin, että minulla on valmiina kolme poikavauvalle tarkoitettua korttia, mutta ei yhtään tytöille. Tämä moka pitää korjata jossain vaiheessa.